Ciara hjälpte till att lyfta sin man Russell Wilsons humör efter att hans Seattle Seahawks Super Bowl-körning slutade i nederlag från Los Angeles Rams på lördag genom att lägga upp ett upplyftande foto och meddelande.

Sångaren såg på hur Wilsons lag tappade sin wildcard-rundstrid 30-20 och skrev sedan ett sött meddelande till quarterbacken på sociala medier.

“Alltid stolt över dig Da Da @DangeRussWilson”, skrev Ciara en bild på Instagram av parets yngsta barn, fem månader gamla Win Harrison, skrattande.

Vid kick-off publicerade hon foton på deras familj som gungade Seahawks-inspirerade varsityjackor och lade till linjen: “Vi är så stolta över dig @DangeRussWilson! Önskar att vi kunde vara på stadion och hejade dig idag! Go Baby! Go Daddy! #GoHawks # 3 #Playoffs @Seahawks. ”

Ciara och Wilson, som gifte sig 2016, är också föräldrar till den treåriga dottern Sienna Princess, medan R&B-stjärnan är mamma till den sexåriga sonen Future Zahir från hennes förhållande med rapparen Future.