Dr. Dre är enligt uppgift fortfarande på intensivvård, en vecka efter att ha fått hjärnaneurysm.

Hiphop-ikonen skyndades till Los Angeles Cedars-Sinai Medical Center med ambulans den 4 januari efter den rapporterade hälsoskrämningen och har genomgått tester och utredningar sedan dess.

Men eftersom läkare förblir förvirrade över vad som orsakade den första aneurysmen, håller de enligt uppgift honom på intensivvårdsavdelningen (ICU) om han har en annan.

Källor berättade för TMZ att det är oklart huruvida Dre har opererats för att försöka stoppa hjärnblödningen – den vanliga processen i fallet med en aneurysm – men han sägs vara “vilande bekvämt”.

“Läkare har försiktigt informerat hans familj om att ett” dåligt resultat “inte verkar vara i horisonten,” tillade insidern till webbplatsen.

Dre, det riktiga namnet Andre Young, har inte lagt upp på sin Instagram-sida sedan han tackade alla för goda önskningar strax efter hans sjukhusvistelse.

“Tack till min familj, vänner och fans för deras intresse och välkomnande. Jag gör det bra och får utmärkt vård från mitt medicinska team”, skrev han då. “Jag kommer snart ut från sjukhuset och hemma igen. Ropa till alla fantastiska läkare på Cedars. One Love !! (sic)”